Servei de vestuari de l'AGT - El Galliner
Servei de vestuari de l'AGT - El Galliner

l'AGT

L’Associació Gironina de Teatre (AGT) és una entitat sense ànim de lucre que té com a socis a la majoria dels professionals de les arts escèniques gironines.

Un col·lectiu divers i transversal on hi trobem actors, directors, escenògrafs, figurinistes, productors, pedagogs teatrals, dramaturgs, empresaris, gestors culturals… professionals que s’uneixen per la defensa i el desenvolupament de l’activitat teatral al territori de les comarques gironines.

Nascuda el 1993 amb l’objectiu de donar servei al col·lectiu teatral i facilitar-li la feina, l’entitat ha anat més enllà i, fruit de la demanda dels mateixos socis, ha pres sempre un paper actiu en el panorama teatral gironí.

L’entitat gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, es dedica a dinamitzar l’activitat de les arts escèniques al territori gironí i col·labora per fer més fàcil la vida de l’artista.

El número de l’entitat al Registre d’Associacions és el 2351.

Servei de vestuari de l’AGT

El servei de vestuari de l'AGT compta amb més de 2.500 peces de roba catalogades i més de 400 complements.

Aquest servei de lloguer es revela cada cop més imprescindible atesa la progressiva desaparició, en aquest sector, d’empreses especialitzades.

Amb l’AGT, els interessats troben un servei necessari a un preu mòdic. Adreçat a companyies, professionals, amateurs, estudiants d’arts escèniques i socis que ho sol·licitin.

Més informació a vestuari@elgalliner.cat